Over Medische-Vragenlijsten.nl

Medische-vragenlijsten.nl is in beginsel een snelle zoekmachine voor medische vragenlijsten die gratis te gebruiken zijn door zorgprofessionals, zorgorganisaties en andere hulpbehoevenden. Medische-vragenlijsten.nl bestaat uit 3 onderdelen:

 • De Zoekmachine

  Met de zoekmachine zoekt u snel en eenvoudig naar publiek beschikbaar gestelde vragenlijsten.

 • De Vragenlijsten App

  Met de app vult u eenvoudig gratis de vragenlijst in en deelt u de resultaten met wie uw zelf wil.

 • De Vragenlijsten Builder

  Met de builder maakt u zelf snel een eenvoudig zelf een medische vragenlijst. U kunt er voor kiezen deze gratis publiekelijk beschikbaar te stellen. Of kunt met een abbonement ervoor kiezen deze privé te houden en alleen te delen met uw eigen klantenkring en te integreren met uw patientendossier.

Gratis gebruik

Het maken en gebruiken van publieke vragenlijsten in is gratis. Mocht u gebruik willen maken van privé vragenlijsten, toevoegen van een logo en backlink naar uw eigen website en/of de uitkomsten van de vragenlijsten te integereren met uw eigen systeem zodat de data direct beschikbaar is in uw patientendossier, neem dan vrijblijvend contact op.

Adverteren

Om de publieke zoekmachine zoveel mogelijk gratis te houden, bieden wij de mogelijk om op medische-vragenlijsten.nl te adverteren. Momenteel bieden we 2 opties:

 • Achtergrond zoekmachine

  Uw advertentie verschijnt op de hoofdpagina als achtergrond van de zoekmachine.

 • Logo en backlinks

  Op publieke vragenlijsten heeft u de mogelijkheid om uw eigen logo met een backlink naar uw eigen pagina te plaatsen. Deze wordt in de zoekresultaten getoond, alsmede op de vragenlijst specifieke pagina, hetgeen ten goede komt aan de ranking in Google voor uw eigen website.

API koppelingen en integratie met andere software

Tegenwoordig zijn bijna alle softwarepakketten voorzien van een zogenaamde API (application programming interface). Hiermee kan de software communiceren met andere systemen. Technisch gezien zijn de toekomstige mogelijkheden van Medische-vragenlijsten.nl in combinatie met API's oneindig. We leven in een tijd van automatisering en typewerk dubbel doen hoeft echt niet meer.

Dankzij de mogelijkheden van API's kan Medische-vragenlijsten.nl gegevens uitwisselen met andere Software die gebruikt wordt voor bijvoorbeeld het bijhouden van een patientendossier. Hierdoor kun je efficiënter werken zonder dat het nodig is om je gegevens dubbel in te voeren in meerdere systemen.

 • Naadloze samenwerking met andere programma's
 • Veilige uitwisseling van gegevens
 • Voorkomt dubbel werk, dubbel invoeren van gegevens
 • Oneindig veel mogelijkheden

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.